woensdag 19 juli 2006

thuisprinter voor visitekaartjes


De online mogelijkheden voor officespullen zijn snel gegroeid. Viking Direct doet goede zaken via het net en bij Vistaprint heb je binnen 2 weken tegen een heel redelijke prijs een stapel premium kaartjes in huis. Dat is fijn, maar je moet wel heel goed opletten want wat na je bevestigingsklik staat, dat krijg je ook echt zo toegestuurd. En dat in een oplage van minstens 250 stuks. Volstrekt logische werkwijze. Het moet wel lonend zijn en je hebt eventuele opmaak of tekstfouten immers zelf gemaakt.
Edoch, in creatieve ondernemers zit vrij veel beweging van denken en zijn. Dus de exacte benoeming van wie ze zijn/waar ze mee bezig zijn kan snel wijzigen. Dat vertaalt zich als het goed is ook naar het visitekaartje.
Anders moet je kiezen tussen een 'oud' kaartje met een verhaal er bij, of niets geven.
Er is allerlei software voor het ontwerpen van kaartjes. En bij Avery kan je kaartjesvellen kopen voor in je eigen printer. Maar voor een goed resultaat moet je dan wel een heel leuke printer hebben staan, met goed gevulde inktpatronen. Dus stel ik voor het gat te vullen met twee producten: (1) een at-home businesscard printer en (2) een groupcard printer voor in bedrijfsverzamelgebouwen en meetingpoints van creatieven. En dan niet van dat matige voorgeprogrammeerde gedoe zoals op het station: gewoon zelf op je eigen pc ontwerpen. Voor beiden is een (wereld)markt, voor de eerste zelfs ruimschoots vermoed ik.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gewoon even een Canon CX350 halen en Kees is zowel klaar als een vierduizend *kuch* euro lichter...

Hieronymus zei

:-) mooi ding. Ok, ik vul bij deze aan : ik wil graag een light versie voor thuis: prijsrange 150 tot 400 euro.